среда, 15. децембар 2010.

„Noć knjiga” uz čaj, slatkiše i poklone

„Noć knjige - Your LMX moments”, manifestacija na kojoj se osim popusta na knjige posetiocima nudi druženje sa najtiražnijim autorima, biće organizovana po treći put u petak, uz tople napitke, slatkiše i brojne poklone...
U tradicionalno dobroj atmosferi u knjižarama „Delfi” sa posetiocima će se družiti domaćini večeri Vesna Dedić Milojević i Jelena Bačić Alimpić, autorke najprodavanijih romana u tekućoj godini, ali i ostali „Lagunini” hit pisci.
Akcija će važiti i na sajtu www.delfi.rs, i svi naslovi sniženi od 30 do 70 odsto moći će da se kupe pod istim uslovima preko ovog sajta. Posebno iznenađenje za sve čitaoce je sniženje od 30 odsto na „Top 20” najčitanijih „Laguninih” naslova. Važiće i dodatni popust od 10 odsto na tri i više kupljenih knjiga. U knjižari Delfi SKC u Beogradu, knjige na stranim jezicima moći će da se kupe sa popustom od 15 odsto, a za prvih 100 kupaca obezbeđene su poklon-knjige na engleskom jeziku.
Svim kupcima će biti obezbeđeni i pokloni, pa generalni sponzor događaja „LMX” poklanja uz svaku kupovinu vlažne maramice za skidanje šminke. Među poklonima su i vaučeri „Orange” za žensku fitnes i relaks oazu u centru grada, vaučeri jahting kluba „Kej” za besplatno krstarenje za četiri osobe, šminka i kozmetika „Golden Rose”, modni nakit „Blue Rose”, „Dr.Oetker Vitalis” hrskavi jastučići napravljeni od integralnih žitarica i punjeni kremom, karte za beogradske bioskope i pozorišta... Najbrži kupci dobiće i potpisane primerke knjiga njihovih omiljenih domaćih autora, a broj primeraka je ograničen. Kupovinom jedne od knjiga sa TOP 20 liste i još jedne knjige po sopstvenom izboru, kupci postaju potencijalni dobitnici vikenda u Etno selu Vraneša na Zlataru.

Нема коментара:

Постави коментар

Ne propustite